google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-9253209472297458, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Writer's pictureMarin Dan

Flyere publicitare - Productie flyere si pliante

Flyerele sunt produse cu impact major, destinate in special pentru promovarea ofertelor si serviciillor. Flyerele si pliantele te intampina pretutindeni si nu iti poti dezvolta afacerea fara ele! Oferim si servicii de grafica pentru flyer-ul comandat de dvs!

Contacteaza-ne si vei gasi cea mai buna oferta de flyere si pliante!

Tiparirea flyerelor se face in tipografia noastra, pe baza machetei primite de la client sau realizata de catre noi (contra cost). De asemenea, livram comenzi de flyere, pliante si alte materiale publicitare.

flyere publicitare
flyere publicitare

Obiectivul nostru este de a largi aria de activitate si gama de produse pe care dorim sa vi le oferim si, in acest sens, in lista de proiecte avute in vedere se afla, pe langa realizarea de flyere si pliante, crearea unor modele atractive de mape de prezentare, carti de vizita si roll-up-uri.


pliante publicitare
pliante publicitare

Din punctul nostru de vedere, buna relationare intre companie si client reprezinta baza succesului afacerii pe care o intreprindem. De aceea, ne-am gandit sa inlesnim aceasta relationare prin prezentarea succinta, prin intermediul site-ului de fata a celor mai utile informatii privitoare la produsele si serviciile oferite, care sa cuprinda atat detalii generale despre pliante sau carti de vizita, cat si aspecte tehnice legate de conceptul grafic, tipuri de materiale publicitare, precum si modul lor de distributie sau livrare.


Vezi si:


Preturi flyere

https://www.graphdani.ro/productie-publicitara

Grafica flyere

https://www.graphdani.ro/servicii-grafica-dtp

Servicii tipografice

https://www.graphdani.ro/tipografie

25 views0 comments
bottom of page